Sommaren på ön av Sarah Morgan

Sommaren på ön av Sarah Morgan är utgiven av HarperCollins Nordic. Cathrine Swift är en firad författare och hennes böcker har hyllats i årtionden. Efter tre äktenskap gör hon ett fjärde försök. Hennes två döttrar bjuds till Korfu utan att de vet vem som är brudgummen. Den äldsta dottern Adeline, från det första äktenskapet, är sval och inte positivt inställd till tillställningen. Lillasyster Cassie, som Cathrine fick i det andra äktenskapet, är ständigt positiv och står sin mamma nära. Tillkännagivandet av brudgummen vänder upp och ner på tillvaron för alla. Jag älskade verkligen den här boken! Det kändes som att vara i en feelgoodfilm där alla delar finns med och jag våndades, blev irriterad, drog på smilbanden och hoppades, hoppades att det skulle bli bra för alla karaktärerna. Tack för boken Sarah och HarperCollins Nordic!

Cathrine Swift är en firad författare och hennes böcker har hyllats i årtionden. Hon skriver romantiska böcker som läsarna älskar men recensenterna är inte lika positiva. Efter tre äktenskap gör hon ett fjärde försök. Bröllopet ska ske på Korfu där hon är bosatt sedan många år tillbaka. Hennes två döttrar bjuds till ön utan att de vet vem som är brudgummen. Döttrarna reagerar väldigt olika. Den äldsta dottern Adeline, från det första äktenskapet, är sval och inte positivt inställd till tillställningen. Relationen mellan Adeline och Cathrine är ansträngd och infekterad. Lillasyster Cassie, som Cathrine fick i det andra äktenskapet, är ständigt positiv och står sin mamma nära. Tillkännagivandet av brudgummen vänder upp och ner på tillvaron för alla.

Sarah bor med sin familj utanför London. Hon har skrivit många böcker och hon har sålt över 21 miljoner exemplar. Hennes böcker har översatts till 28 språk. Du kan läsa recensionen av Insnöade till jul här i Bokluckan.

Jag älskade verkligen den här boken! Det kändes som att vara i en feelgoodfilm där alla delar finns med. Miljön är inbjudande och jag tyckte om att lära känna karaktärerna. Jag våndades, blev irriterad, drog på smilbanden och hoppades, hoppades att det skulle bli bra för alla karaktärerna. Familjehemligheter, olycklig kärlek, lycklig kärlek, förvecklingar och engagerande ämnen som alltid är allmängiltiga vävs in i en bok som jag inte kunde lägga ifrån mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *